Tuesday, April 21, 2009

Apalah salah saya...

Saya tak tahu lah apa salah saya....Saya cuba bagi jalan penyelesaian yg paling mudah. Tp tidak diterima. Tetapi bila yg lain memberi cadangan yg sama, umpama 'copy paste', terus diterima dan dipuji. "Cadangan yg baik, elok la tu...." Apa la salah saya....padahal saya dah cakap awal2 dah....Adakah saya dah putus asa? Tidak, saya takkan berputus asa. Mereka baik orangnya, tetapi kekadang tu, rasanya mcm mereka tak suka saya. Takpela...saya akan bersabar...

6 comments:

wegreentheearth said...

sabar itu separuh dari iman...

Lennyek said...

betul...betul...betul....

[moncet] said...

jgn jadi sy kak..

Ahmad Firdaus Ibrahim said...

takpa lah kak. "Memang lumrah dunia bob. Yang kuat akan mamah hingga ketulang yang lemah" skrip baik punya cilok. Kita pun sama dengan lah kat sini.

aninadila said...

woit, keciwa nya bunyik pos ni.. haha
biasalah lumrah manusia. Aku dapat add blog ko dr FB. wei abah ko ada kedai makan ke.. nak g makan..

yazilahyazir said...

salam ani...
ada...aku ada tgk blog ko, nanti bagi aku copy buku ko tau, takpun bagi half price..hahahahha