Friday, April 17, 2009

Tasha


Esok, 18 April 2009, pada jam 8.45 mlm, adik saya Natasha akan membuat persembahan 'Keroncong Di Raja Johor 2009. Bertempat di Auditorium RTM Johor Bahru. Adik saya akan menyanyikan lagu 'Mahameru' dan sebagai pembuka acara (penyanyi pertama). Persembahan ini diadakan setiap tahun apabila hari keputeraan baginda menjelma. 8 April 2009 adalah hari keputeraan Sultan Johor dan pada hari tersebut juga, setiap daerah di Johor akan membuat majlis Yaasin untuk Baginda. Dalam bulan ini juga akan disusun pelbagai aktiviti untuk tontonan rakyat jelata, seperti 'Jazz di Raja Johor, Zapin dan Bangsawan. Untuk tahun ini, adik saya terlibat dengan keroncong dan bangsawan.

20 comments:

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Hai Kak...
Kakak Sheila apa khabar?

yazilahyazir said...

ye dik..nak apa dik?..
hahahhahahahha...dan dan..

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Takdak la nak apa apa...
Cuma tanya khabar kat keluarga kita saja.
Nanti kirim salam kat ayah dan mak kita kat JB yea....

ajoy87 said...

ehem..ehem...
PPT ni adik kak shiela eyh???
hahahaha....

perjalanan said...

kak...
mntk kebenaran nk copy gmbr ni bleh, hehehe...;p


salam perjalanan...

FoO dA fIrSt#1 said...

GAMBAR NI MACAM SAYA PENAH SIMPAN JER? BUKAN YANG AKAK MMS DULU TU KER?

wegreentheearth said...

kalau pompuan semua laju...
mengaku kakak la, nak kirim slam family la, nak copy gambar la...
ada plak yg kate simpan gambar...
kalau lelaki taknak plak...
takder no la...
tak bleh mcm tu la...
tak bleh mcm ni la...
hahaa...

aQu daN SesuAtu said...

salam KAKAK.....
KAKAK sihat....
heheheheheh

yazilahyazir said...

serta merta akak ramai adik2 kan...
hahahahhaha

Ahmad Firdaus Ibrahim said...

semua hipotothamus...cit, sudah tukar ka skrangg...

Budak Bijak - 54L said...

semakin cantik si Tasha ni ye..muka nampak semakin dewasa..cam kakak di jugak la

apa lagi shiela,lps ni sape nk mengaku adik ipar shila kenala jumpa tmpt2 yg high class sikit..hehehe,biar 'terkenjat'dia org nk blanja bakal kakak ipar ek..

Shila,'cafe segar amat' tu cantik la,ada karaoke x?

Anonymous said...

Kak Shiela dah ada ramai peminat laa kan ......
Terutamanya ada peminat yang dulu tenggelam sekarang tiba-tiba timbul....

wegreentheearth said...

alhamdulillah anonymous...
yg tengelam dah timbul balik...
bagusla tandanya tu...
tak pyg dive squad nak cari kalu dah timbul kan...

renung2kanlah dan selamat beramal!!!

yazilahyazir said...

pisang tul...
hahahhahahah..mcm tau je sapa...hahhaha

Sal,
cafe tu takde karaoke...

Mus,
pyg tu ape? hahhaha
payah la....

wegreentheearth said...

pyg tu payah la...
silap skit pun susah...
hish....

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Ahmad Firdaus Ibrahim said...

eleh,mus ckp org dia pun sama..cit pooorah..

wegreentheearth said...

ustad...
aku punya silap org bleh lagi agak...
orang bleh faham..
ko punya ber...
mana org nak faham...
hahaa....

Rindu Alam Indah said...

yg korang sebok kaco bini aku ni knp..?
masing2 nk jd adik ipar kite shiela..
dorang xtau ke adik kite ni simdrom down..?huhuhu

*sorry kak..gurau2 jer..
hahahaha

FoO dA fIrSt#1 said...

rindu alam indah,

hang pun penin ka? kejap kata bini, kejap ngaku adik ipar, kejap jadi adik, apa ni macha?????