Wednesday, September 3, 2008

kerja baru

Alhamdulillah....hari ini saya bertugas ditempat yg baru. Universiti Tun Hussien Onn Malaysia @ UTHM. Post saya adalah sebagai Penolong Pengurus Asrama dan saya ditempatkan di Kolej Kediaman Perwira. Kolej ini adalah kolej campur lelaki dan perempuan tetapi diasingkan dengan blok dengan kapasiti student sebanyak 1936 org.
Untuk pengetahuan semua, saya di interview untuk jawatan yg lain tetapi lain yg dapat. Tp takpe, saya terima sebagai rezeki saya walaupun ianya jauh tersasar dari bidang saya. Hari pertama ni mmg letih skit, saya kena buat medical check up, uruskan pas kerja dan di bawa ke semua kolej kediaman di UTHM. Saya mmg tak tahu apa skop kerja saya tetapi setelah dibriefkan oleh Timbalan Pendaftar dan pegawai di HEP, saya , mula faham sedikit. Kemudian saya ke Kolej Perwira dan berjumpa dengan Pengetua Kolej, En. Shafie or Mejar Shafie. Orgnya peramah dan amat berminat dalam rekreasi. Saya ada bincang dgn dia tentang beberapa program untuk kolej kami dan dia amat berminat. Kepada sesiapa yg berkenaan, tunggu call dari saya, beberapa projek akan menyusul...Insyallah....Hehehe

14 comments:

Tropic Puppet said...

Caya la kak...

yazilahyazir said...

salam mie..
thanks mie....
doakan akak ye...
heheheh

[moncet] said...

hehe..
warden..
:p

akak nanti majlis buka pose dtg la kejap..
akak pose x?

Tropic Puppet said...

Hehee! Lupa nak cakap... Selamat Berpuasa untuk Kak Yazilah...

FoO dA fIrSt#1 said...

dah lama tak der post baru...

perjalanan said...

slmt bertugas kak...:)


salam perjalanan...

gReeNBeRRy said...

kak..kalo nk beli brg2 rekreasi jenama PETZL & BEAL contact sy ye..sy keje dgn sole distributer brg2 ni..

aboy said...

Wish u all the best kak..=)

yazilahyazir said...

salam guys...
thank u for all the wishes...
kalo ada program, jgn lupe roger akak k, bosan gak kat sini. akak akan wat program outdoor kat sini dan mcm biasa, awak semua la yg akak akan jemput nanti..hahhahah.

yazilahyazir said...

salam yasir,
dah sihat ke?..Sabar ye yasir, dugaan tu..jgn lupa mkn ubat k,
tak suke ubat pun, kena makan gak tau. biar cepat sembuh. Akak doakan semoga awak cepat sembuh.

yazilahyazir said...

salam abey..
akak puasa la...
abey puasa tak? td tghari makan ape? hahah
bile majlis buka puasa tu?..
kalo akak free or bole dtg..nanti akak msg..

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Ingat dah bersawang dah blog nie..
Nasib tak kena trekking...

yazilahyazir said...

salam ppt..
Insyallah, lepas ni tak yah trekking...
sabar ye ppt...
selamat berpuasa to ppt n family

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Harap kerja akan menjamin penampilan baru, mungkin boleh k_r_s sikit kot.....

Cheers....