Tuesday, August 26, 2008

tukar

Bisikan dari Ujung Tanah....tukar..saya tukar nama blog saya kerana "Simfoni Alam" tu hanya testing saja dan saya tak tahu nak fikirkan nama apa pada waktu tersebut. Akhirnya, saya memilih untuk menukar nama blog saya "Bisikan Dari Ujung Tanah"... Ujung Tanah ini adalah nama lama bagi Johor. Ada juga org mengelarnya "Ujung Medini" pada satu masa dahulu. Inilah nama tetap untuk blog saya. Harap2 penjengok2 sekalian dapat menerima nama baru ini...

6 comments:

izha said...

thx kak time final camp ari tu......
kak best lh wlaupun garang..........
banana

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Dah mula bersawang la blog nie...
Sikit masa lagi mesti kena trekking baru sampai kat blog nie..

Cheers....

perjalanan said...

salam kak...
sy azlan@lanperlu...sy dh ada blog kak...sng2 jengok la, hehe...

http://nurazlanshahbinadam.blogspot.com

kak, istilah "tukar" ni bnyk maksud, haha...


salam perjalanan...

yazilahyazir said...

salam lan,
hahahha...mmg.
ok, nanti akak check blog lan k..
have a nice day

yazilahyazir said...

salam ppt...
harap bersabar ye...saya baru bertugas di batu pahat, so comp pun tak de lagi..heheh, meja pun takde..bole ke?...
hope ppt dan family dalam keadaan sihat...

izha1710 said...

akak...........
mcm ner nk wat slide show...........
dh cbe byk kal dh tp still xleh at..........
nie blog bru.......yg lame bkal dilupuskn