Tuesday, September 9, 2008

Gambar Pra Hari Raya


dari kiri : Zali, Amri, En. Nazri, saya, Fariz, Izham, Fairuz


Sebelum tengahari td, kami satu office bergambar untuk kad ucapan raya HEP. Setiap kolej kediaman wajib ambil gambar. Gambar ni kami ambil disekitar rumah tamu di kolej kediaman kami, Perwira. Semua staff lelaki wajib bawa baju melayu untuk sesi bergambar ini. Hanya saya seorg sahaja staff wanita di sini. Seorg lagi, Pn. Salmiah, cuti bersalin. Masa ambil gambar tu, kami rasa mcm betul2 raya, cuma tak makan kuih dan ketupat je. heheh. Seronok rasanya...tak sabar rasanya nak raya...

Kepada sesiapa yg ke Parit Sempadan Laut, Batu Pahat masa raya nanti, singgahlah ke kolej kediaman saya di Perwira.

18 comments:

FoO dA fIrSt#1 said...

sori, dalam gambar ni akak nampak kurus....

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Takpa Takpa,
Sabar kerana hari tersebut bakal menjelma insyaALLAH.
Tapiiiii jangan lupa puasa yea....

Cheers....

yazilahyazir said...

salam guys..
nampak kurus pasal amik gambar mengiring...hahahha
cuba amik gambar dari depan..hahahha
ppt, mestila shila puasa...wajibkan..selagi tak de benda yg menghalang..

perjalanan said...

wah,nk raye dh ye...hehe
kak,bckground kurang menarik la...
nk masuk card,ambik la bckground yg best sket...kt luar ke...hehe


salam perjalanan...

yazilahyazir said...

salam lan..
rasanyer dia takdela buat kad yg bagi satu2 kot..ntahla..tp ni gambar santai je..diaorg dah email gambar yg elok skit, yg kami ambil di ofis..mcm dah raya kan...hahahahhaha

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Ooohhhhh puasa.....
Sebab tu nampak kurus.....

Cheers...

[moncet] said...

ewahhhhhhhhh

nomiey 08 said...

fuh..ayunya...
dikelilingi kumbang2nya pulak 2..
tak tersangkut ke satu hehehhe...

HiCMat said...

Untungnya... banyak pilihan kat sana tu.

yazilahyazir said...

Salam to all,
tersangkut? banyak pilihan? hahaha, semuanya adik2 je..hahah.
muda lagi diaorg tu..

DaNGER-MaN said...

prt sempadan kt blah mne cik?
sy org bt pht gak..
nnt blk kg leh g..
hehe

yazilahyazir said...

parit sempadan laut kat parit raja. dekat ngan kuittho. jemput datang..heheh. stephen kat ne?

DaNGER-MaN said...

sy dok kt tmn bkt prdane..
kt bndr...
tp nk dtg tmpt akk xlh jauh sgt..
akk kt c2 ke rye nnt?
bpe no tpn akk?
nk dtg nnt sy tpon..
hehe

DaNGER-MaN said...

sy dok kt tmn bkt prdane..
kt bndr...
tp nk dtg tmpt akk xlh jauh sgt..
akk kt c2 ke rye nnt?
bpe no tpn akk?
nk dtg nnt sy tpon..
hehe

yazilahyazir said...

ooo..kat bandar..akak kat parit raja, akak bukan org b.p, tu yg tak tahu sgt pasal b.p..umah family akak kat j.b..
akak naik keje 6 sept 2008..
kalo nak dtg, lepak2..hehe
tepon akak dulu k..
016-7970761

DaNGER-MaN said...

ok kak..
nnt klu sy nk dtg,sy kol akk..
leh lpak2..hehe

paklong said...

Asalammualaikum erm???kak/cik yazilah..kenal x sape sye??? klu x ingat xpe la..sape sgt la sye ni..hehe..ni alamat blog sye..sory bru siap jd x mnarik sgt pn..takat nk keep in touch bleh la kot..2 pn klu kak/cik yazilah nk la..pape pn slamat menjalani ibadah puasa k..

http://myoutdoorrecreation.blogspot.com/

yazilahyazir said...

salam pak long..
kenal la..takkan tak kenal
ok, nanti akak check blog awak k..
thank u..heheh