Tuesday, January 6, 2009

Pilihanraya Kampus


Demam pilihanraya kampus mula menular di UTHM. Bermula dari jam 3.oo ptg semalam, bermulalah kempen dan perang poster di kolej2 kediaman dan kampus UTHM. Tempoh berkempen akan berterusan sehingga jam 12.00 tghmalam pada 7 Januari 2009. Manakala election day nya akan berlangsung pada 8 Januari 2009. Kolej saya terlibat sebagai salah satu pusat pengundian. Banyak juga manifesto yang 'dijanjikan' oleh calon2. Kita tgkkan je la...jgn bila dah menang, mcm 'Kaduk naik junjung', janji ke mana dan syok sendiri aje...

Anyway, good luck kepada semua calon2 dan semoga berkempen dengan cara yang sihat......

2 comments:

perjalanan said...

k.shila jadik SPR ke, hehe...


salam perjalanan...

Ahmad Firdaus Ibrahim said...

Lan..aku ni yang jadi SPR. Tapi kak, kira ok la psl ada orang yang tolong plan, saya kat cini dah mcm cipan $%^@!* tau. Kalau mak saya tau saya mcm ni, mst dia sedey punye lah. Fuh..susah nak cakap la. Klu free kite lepas limas.