Friday, August 1, 2008

akhirnya...

Setelah puas didesak dan digalak untuk mewujudkan blog sendiri instead of asyik baca blog org saja...saya terima cabaran rakan2 untuk buat blog sendiri. Mcm tak percaya pulak. heheh. Saya tiada kemahiran untuk menulis, tp tak taula jika wujudnyer blok ini, akan menambah kemahiran penulisan saya. hehhe. Insyallah, akan saya coretkan mana yang terdaya, segala pengalaman saya dan 'mata saya'....kita sama2 tunggu nanti k.

9 comments:

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Hallloooo,
Tahniah dan selamat datang ke dunia bloggers.


Cheers.....

yazilahyazir said...

salam ppt

thank u...
galakkan dr ppt gak

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Gambar tu nampak gelap lah..
Memang nak macam tu ka atau gambar ada masalah?

Cheers....

Tropic Puppet said...

Yeahhh!

moncet said...

salam mesra dari AKuT

ADDIN "My Life Is Beautiful" said...

salam bloggers

yazilahyazir said...

salam abey, mie n abg boot..

thank u very much...

have a nice day

FoO dA fIrSt#1 said...

welcome to da club....

Apize said...

welcome to the club YY! Gambatte Kudasai!