Monday, July 20, 2009

Lamanya....

Iskh...lamanya saya tak update blog....banyak kerja dan kena settlekan kemasukkan pelajar baru ke Kolej Kediaman saya. Hampir 800 org pelajar baru mendaftar di kolej kediaman Perwira. Tak menang tangan dibuatnya. Sebenarnya, banyak perkara yg ingin dikongsikan, tp kerana kekangan masa. Tp takpe, akan saya compilekan semuanya...hehehheh...buat rumusan....

3 comments:

perjalanan said...

lama tak dgr bisikan dari ujung tanah, hehe...


salam perjalanan...

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Nak buat macam mana....
Dia tak sempat nak bisik kan.....

yazilahyazir said...

salam lan..
busy skit la...tak sempat nak post cite...aktiviti banyak..hehehhe...

salam bro ppt..
sorila...hehheheh...nak jengok blog sahabat2 pun tak sempat...selalu tiada di ofis..nak kena naik blok, tgk bilik...balik keje je dah penat dah..hehhehe
sori eh...hehhehe